"A hazafiság majd minden értékét misztikus voltából meríti, aki csak ésszerűségből hazafi, az csak igen kis mértékben az."

(Gróf Széchenyi István)

Kedves Megrendelőink!

A HARCOS márka 20 éves lett. Köszönjük hűséges vásárlóinknak a kitartást és a bizalmat!

 

N. Előd - Budaörs

"Tartalékos honvédként különösen büszkén viselem a Harcos márka nívós termékeit, és bajtársaim körében is egyre inkább divat."

G. Péter - Rákóczifalva

"Én személy szerint cirka 6 évvel ezelőtt fedeztem fel ezt a ruházati márkát, mely azonnal megtetszett és azóta is tart töretlenül. Emlékszem mikor az első pólót próbáltam fel és úgy éreztem mintha rám szabták volna. Még egy ruha darabot sem dobtam ki a 6 év alatt belőlük, nagyon jó minőségű az anyaguk és szinte minden típusú ruhadarabbal rendelkezem a kínálatból (Sapka, kabát, farmer, pulóverek.). A legfőbb célom a legelső pillanattól fogva a magyar emberek , vállalkozások támogatása , erre törekszem mindig ha megtehetem. Az pedig csak egy nagy plusz benne, hogy nemzeti márka ! Stílusosak a ruhák, van választék, ha esetleg egy szín vagy grafika nem jön be van miből válogatni. Azt az érzést pedig nem lehet leírni amikor meg ismerjük egymást az utcán :)

Az ügyintézést hibátlannak tartom, gyors és segítőkész.

Én maradok hűséges vevőjük a jövőben és támogatom vállalkozásuk."